Légifelvétel

2009.10.14. 10:31

Találtam egy 2008 tavaszi (áprilisi?) légifelvételt a kertünkről a http://terinformatika.bp12ker.hu/minerva/html/index2.asp

oldalon. A képet beteszem a legelső bejegyzéshez is. Jól látszik a rendezett alsó földterasz (csak 2008 augusztusában füvesítettem be) és a feltörendő betonozott tér nagysága, a felső földterasz gyönyörű pázsitja, a díszkert kopasz része, amit nagyjából akkor ástam fel, hogy majd beültetem nyuszifüllel, a gyerekek piros csúszdája és kerti asztalkája is látszik. A bal felső sarokban a szomszéd szilvafája virágzik. A jobb alsó sarokban nem látszik a sörsátor, amit a szomszéd szokott kirakni, tehát elég hideg lehetett még. A lerombolt kerti sufnik törmelékei is ott vannak.

Szerző: kertesz

Szólj hozzá!

Címkék: terv

A bejegyzés trackback címe:

https://hetvegikertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr11449191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása