Május legvége, 2010

2010.05.30. 15:36

 Csütörtökön mesterek jöttek tetőt és csatornát javítani egyik szomszédnál, mert a mostani esőzéseket a mellette lévő csatorna nem bírta, túlcsordult, és rendszeresen eláztatta a falát. Az autójuk oldalának felirata szerint alpintechnikával is foglalkoznak. Megkérdeztem, hogy a nagy fenyő száraz ágát nem vágnák-e le, ha már itt vannak. Volt fűrészük, kötelük, és mire hazajöttem az ág ott volt a fa alatt. Lentről nézve kisebbnek tűnt, egyelőre nem tudom, hogyan bánok majd vele, az ág vastagabb, mint a combom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szombaton egész napi lomtalanítás után a vasárnapot végre heverészéssel tölthettük. Azaz nem, délelőtt megjavítottuk a kerti sütőt, de a fényképeket már kezdődő esőben csináltam, és nem akartam a friss betonról felvenni a takarást. Mindkét gyerek belenyomta a tenyerét, és felírtuk a dátumot is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az esőben még gyorsan szedtünk egy kis bodzát...

A bejegyzés trackback címe:

https://hetvegikertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr122042399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása